Vi som SITTER här

Studio Grundform erbjuder egenföretagare inom olika områden att hyra kontorsplats.


Vi är just nu 6 kreatörer som jobbar med både egna och gemensamma kunder.

ADs, grafiska formgivare, illustratörer, copywriters, webbdesigners, kommunikatörer.

Print, digitalt & socialt.


Hyresgästerna består av personer med kunskap, idéer, erfarenhet och spetskompetens inom olika områden. Vinsten med detta blir även en gemenskap i ett team, där vi kan inspirera varandra och ha kul på jobbet. Trevliga och kompetenta arbetskamrater behövs både till kaffepausen, på lunchen och förstås att bolla idéer med.

Gemensamt för alla som sitter här är att vi har egna företag och egna kunder.

Vi kan med andra ord hjälpa varandra när det behövs.

Kontakt

alexandra@grundform.se

Mobil: 070-78 601 78

Alexandra Németh

Creative Director, AD, Grafisk Formgivare & webbdesigner

Alexandra Németh är grundaren (2003) och VD för reklambyrån Grundform Sthlm AB samt ansvarig för Studio Grundform.


Innan Grundform jobbade Alexandra inom reklam-, webb- och mediabranschen, som projektledare och designer från bl.a. Lowe Brindfors, Mattson & Friends, Lowe Tesch/Large Medium och Mikas Stockholm, samt har utbildningar från Forsbergs, Berghs och Kungliga Konsthögskolan.


Kunderna på tidigare arbetsplatser har spänt över ett brett register; Saab Automobile, Coop, Abonnera/Vattenfall, Fritidsresor, Porsche, Rädda Barnen, Braathens, FöreningsSparbanken, Hemglass, Frionor, Centerpartiet, SJ, Systembolaget, OAS, Näckebro, Contactus/Wyeth m.fl.


Med Grundform har Alexandra senaste 15 åren jobbat med främst grafisk profilering av nystartade bolag – allt från att hitta på namn till att skapa allt material. Och sedan jobba vidare med dessa kunder löpande år efter år.

Kontakt

info@staffanfriddesign.se

Mobil: 070-894 86 92

STAFFAN FRID

Art Director & vinimportör

Har jobbat som Art Director sedan tidigt 1990-tal, och nästan uteslutande med redaktionell design. Staffan har genom åren arbetat med så vitt skilda titlar som Tidningen Z, Magazine Café, Cosmopolitan, Residence, Tidningen Vi och Magasinet Skåne.

Idag jobbar Staffan en hel mot organisationer och företag, några av hans kunder är Cancerfonden, Nordic Choice, Svenska Dagbladet, Auctionet och Plaza Magazine.


Vid sidan av importerar Staffan även italienska naturviner, under namnet "En halv pall".

Kontakt

eva@landergren.se

Mobil: 070 - 204 68 76

EVA LANDERGREN

Originalare & Grafisk formgivare


25 år i branschen, varav de senaste 15 i eget bolag. Specialitet: finansiell information såsom årsredovisningar och aktieprospekt, men även andra typer av produktioner.

Kontakt

bjorn@humdidum.se

Mobil: 0733-588 221

Skype: majorursus007

Björn Hermansson

Copywriter – samt även texttvätt, översättningar och adaptioner

"Humdidum är copywriting. Det betyder mycket mer än att producera text. Humdidum är en trygg reklamkompis som förstår, utvecklar, hittar nya vägar, skapar kampanjer, koncept och idéer. Humdidum är delaktig i företags kommunikationsprocess och skapar attraktiv kommunikation av komplicerade förhållanden. Humdidum är en frilansande copywriter som del i ett kreativt team. Humdidum är texttvätt, översättningar och adaptioner. Många texter mår bra av en dask i baken för att komma vidare och göra nytta. Andra behöver anpassas till svenska målgrupper."


Drygt 30 år som copywriter har förstås satt sina spår i form av kunskap och erfarenhet från väldigt många människor, verksamheter, företag och myndigheter och deras olika typer av kommunikationsutmaningar. De senaste åren har Björn jobbat med kampanjer, presentationer, aktiviteter och kommunikationskoncept för Rädda Barnen, G4S, Kemetyl, Univar Nordic, EKN, Åtta45, Scania, Volvo CE, AcadeMedia, Subaru, Mitsubishi, Fristads Kansas arbetskläder, Systems, Brandskyddsteamet, Belbin, Brandskyddsteamet och Försvarshögskolan, för att nämna några. Verksamhetsberättelser och årsrapporter för Projektengagemang, BDO, EKN och Visita. Även uppdrag sedan tidigare med Grundform, t.ex för Allt i transport.

Kontakt

info@annafridh.com

Mobil: 070 - 454 05 58

www.annafridh.com

ANNA FRIDH

Jobbat som AD/ Grafisk formgivare/ illustratör sedan slutet av 90-talet. Innehavt många typer av roller, från ren grafisk formgivning, illustration, art direktion, projektledning och trycktekniskt ansvarig. Anna är målinriktad och har lätt för att sätta sig in i kundens problematik och lösa idéer för att få ett lyckat resultat.


Urval kunder; Unionen/ tidningen Kollega, Bonnier Magazine & Brands, Bris, Natur & Kultur, Sanoma Utbildning, Centralförbundet för Alkohol & Narkotika, Naturhistoriska riksmuseet och Egmont.


Utbildning; Konstfacks linje i grafisk design och Illustration.

Central Saint Martins, London.

Kontakt

sophie@stuff.se

Mobil: 0708-711218

SOPHIE MÅNSSON


Kontakt

goran@k33.se

Mobil: 070-642 25 97

GÖRAN BOK