sitt med oss!

Att hitta en kontorsplats på ett både kreativt och representativt kontor är inte lätt, men på Studio Grundform strävar vi efter precis detta.


Du sitter i en behaglig miljö där du varje dag blir inspirerad att jobba, samtidigt som du kan känna dig trygg i att du även med kort varsel kan välkomna dina kunder till möten: vi har det alltid snyggt, städat och trevligt.


Förutom alla praktiska saker nedan får du även sällskap av ett riktigt trevligt, glatt och kreativt gäng! ADs, grafiska formgivare, illustratörer, copywriters, webbdesigners, kommunikatörer, inredningsdesigner. Print, digitalt & socialt.

HYRA Hel- eller halvtid

Heltid. Halvtid. Varannan-vecka. Behoven kan se mycket olika ut – hör av dig så kan vi se om vi kan pussla ihop något lämpligt.


Både heltid och halvtid gäller även helger och kvällar. Dvs de som delar halvtidsplatsen kan även komma utöver tiden dagtid som delas.


Om ert företag är intresserad av att hyra 2 eller fler platser, kan vi givetvis diskutera mängdrabatt. :-)


Månadshyra

Heltid: 4500 kr

Halv/flex-tid: 3000 kr


Behoven kan se mycket olika ut, hör av dig så kan vi se om vi kan pussla ihop något smart.


1 ömsesidig provmånad

Hyresavtalet gäller sedan tillsvidare, med 3 månaders skriftlig uppsägning (gäller för båda parter).


Alla priser är exkl moms.praktikaliteter

3 meter i tak. 6 stora fönster mot tyst innergård med fina blommor och utemöbler, där vi kan gå ut och sitta med kopp kaffe, skissa på något jobb eller ha kundmöten.


Kontoret ligger på Surbrunnsgatan 34, mittemot Norra Brunn i Vasastan/Sibirien, ca 10 minuters promenad från närmsta T-bana (Tekniska Högskolan, Odenplan, Rådmansgatan), Roslagsbanan och pendel. Mycket bra läge för dig som bor i Norrort.


Du får en arbetsplats med ergonomiska möbler (från vican.se) och med stor möjlighet att anpassa din arbetsställning helt utifrån dina behov.

Allt du behöver för att kunna jobba bra, där detta ingår i hyran:

 • Höj- och sänkbart stort skrivbord (180x60)
 • Ergonomisk stol, lampa och egen låsbar hurts
 • Internet med trådlös fiberanslutning (250)
 • Skrivare (4-färgslaser) / kopiator / scanner
 • Kaffemaskin som maler böner = go-kaffe
 • Te, bubbelvatten, kyl, micro, spis mm
 • WC & dusch i separata rum
 • Konferensrum med whiteboard (boka online via Gmail-kalender)
 • Soff-mötesrum med 50´TV och AppleTV (boka online via Gmail-kalender)
 • Gårds-mötesrum med loungemöbler på innergård (förbokas ej)
 • Larm med kamera (Sector Alarm)
 • Städning en gång/vecka (helgen)
 • Post med c/o Studio Grundform-adress

Bakgrund till Studio Grundform

Design- och webbyrån Grundform Sthlm AB, drivs av Alexandra Németh som även sitter på Studio Grundform. Med löpande uppdrag från cirka 45 kunder i olika storlekar, och behovet av kommunikation, kompetens, tid, typ av uppdrag varierar.


Det är en balans som hanteras varje dag för att göra alla kunderna nöjda, glada och framgångsrika. Ibland är det lagom mycket att göra och ibland är det mer än fullt upp. Detta löstes med att skapa Studio Grundform.

Hyresgästerna kan även dela uppdrag med varandra vid behov, och på så sätt kunna åta sig större uppdrag.


Vinsten med allt detta blir även en gemenskap i ett kreativt team där vi kan inspirera varandra och ha kul på jobbet. Trevliga och kompetenta arbetskamrater behövs både till kaffepausen, på lunchen och förstås att bolla idéer med.


Kom förbi och testa ditt nästa skrivbord!